Home      Behandelingen
 
Behandelingen
 
 
Voorkomen is beter dan genezen !
De voeten zijn meestal het stukje lichaam dat vergeten wordt. We gaan naar de kapper, schoonheidsspecialist etc. maar de voeten zijn meestal de ondergeschoven kindjes. We gaan pas naar de pedicure als er klachten zijn, zoals likdoorns, ingegroeide teennagels en kloven. Door regelmatig een pedicure te bezoeken worden de voeten goed onderhouden en kunnen de problemen snel opgelost en gesignaleerd worden. De voeten zijn zo ontzettend belangrijk; je loopt er de hele dag op, ze steunen je hele lichaam en ze geven het lichaam de balans. Als gediplomeerd pedicure zal ik er voor zorgen dat jouw voeten lang en gezond mee blijven gaan en dat je er ontspannen mee kan lopen.
 
 
Pedicurebehandeling
1. Verzorgen nagels + nagelomgeving
2. Verwijderen likdoorns
3. Verwijderen eelt
4. Lichte voetmassage
 
Gespecialiseerde behandeling - diabetische en reumatische voet
Deze voeten behoeven extra zorg en behandeling. De voeten dienen goed nagekeken te worden op veranderingen van gevoel, wondjes etc. Ook mogen deze  voeten niet met allerlei middelen ingesmeerd / gedesinfecteerd worden. Waarschijnlijk bent u al goed geïnformeerd door de artsen wat wel en niet te doen. Ik kan hier een ondersteunende factor in zijn. Het is mogelijk deze behandeling na verwijzing van de arts vergoed te krijgen van uw ziektekostenverzekering.
 
Deel/lokatiebehandeling
Soms ontstaat er een ingegroeide teennagel, likdoorn of iets anders en heeft u geen behoefte aan een complete behandeling. Dan is het mogelijk alleen dit probleem te laten behandelen, afhankelijk van de klacht.
 
Nagels Lakken
Wilt u uw nagels gelakt hebben na de behandeling kunt u uw eigen nagellak meenemen. Wist u bijvoorbeeld dat u uw nagellak alleen maar of voor de vingers of alleen voor uw teennagels mag gebruiken ? Als u een voet of nagelschimmel heeft en de nagellak voor beiden zou gebruiken kunnen ook de handen besmet worden. Het is natuurlijk ook mogelijk bij mij een flesje te kopen.
 
Spa(verwen)behandeling
Een spabehandeling is een weldaad voor de voeten. Ze worden lekker schoon, zacht en soepel, puur verzorging en vertroeteling. Ook leuk om iemand kado te doen.
 
Deze behandeling bestaat uit;
1. Reiniging
2. Bubbelbad met verzorgende producten
3. Scrub
4. Voetmassage
 
Luxe pakket
Deze ultieme behandeling bestaant uit een volledige pedicurebehandeling en spa behandeling, hierbij zijn de voeten echt compleet verzorgt en voelt u zich daarbij heerlijk uitgerust en relaxed.
 
French pedicure gellaquer
De nieuwste trend!
Mooie verzorgde witte randjes op de teennagels, dus geen gekledder meer met kleur. Prachtig gezicht met slippers of sandalen,en u heeft er 6 tot 8 weken plezier van.
 
Gelbuilding naturel
Bent u een deel van uw nagel kwijt kan er een nieuwe gelnagel geplaatst worden. Heeft uw nagel geen mooie vorm , heeft u een schimmel of afgebroken nagel, kan ik deze nagel(s) weer mooie maken met een gellaagje. Deze methode wordt al vaak gedaan op de handen, maar de voeten zijn weer eens vergeten. Tijdens mijn opleiding en nu in mijn praktijk kom ik veel mensen tegen die lelijke en vervormde nagels hebben. Vooral vrouwen vinden dit erg; nooit meer open schoen dragen of steeds meer lakken als dat nog mogelijk is. Met deze techniek blijven de behandelde nagels mooi tot 6/8 weken. Hierna moeten ze weer bijgewerkt worden. Je kan hier mooi de zomervakantie mee door.
 
Harsen van benen en “snor”
Wilt u af van het constant scheren etc. Laat uw benen bij mij harsen. Maak hiervoor een afspraak i.v.m. het verwarmen van de elementen en hars. Ik zorg ervoor dat u met mooie voeten en zachte benen weer thuis komt.
 
Productverkoop
Voetvijlen              € EUR 9,95
Nagellak                 € EUR 5,95
H.F.L. producten
Dit zijn hoogwaardige kwaliteitsproducten voor de voeten die niet in de winkel te koop staan. Een van deze producten is een spray die de schimmel nagel geneest. Dit is echt een topproduct dat werkt ! Ik kan u over deze producten deskundig adviseren tijdens uw behandeling.
 
 
 
Designed by Glamfemme Design